Rozpis fotbalů

Aktualizace: Indiáni zvítězili v Radkovicích

Přinášíme vám rozpis fotbalových utkání, které již tradičně indiáni v rámci letní přípravy sehrají. A pozor, letos mají jednu novinku - hokejová Škoda sehraje i hokejbalový duel!
Článek bude průběžně aktualizován o odehrané zápasy.

23.5. Plzeňští indiáni mají za sebou první fotbalové utkání, které sehráli na hřišti Staňkova. Domácí šli rychle do vedení, ale hokejisté dokázali díky brankám Kovácse (posila na fotbalové duely z SK Interobalu Plzeň) a Roba vyrovnat. Druhý poločas ale vyzněl lépe pro Staňkov, který si připsal výhru 4:2. Fotogalerie zde!

30.5. Už zítra indiáni sehrají velice zajímavé exhibiční utkání. Dobřany totiž modrobílé pozvali ke slavnostnímu otevření sportovního areálu a krátce po páté hodině odpoledne vypukne hokejbalový zápas mezi HC Škoda Plzeň a TJ Snack Dobřany. Po jeho konci bude následovat autogramiáda indiánů!

30.5. Indiáni dokázali otočit exhibiční hokejbalový duel a připsali si výhru. Modrobílí prohrávali po prvním poločase 0:2, o přestávce ale zavelel na střídačce Miroslav Indrák obratu, a ten hokejisté opravdu dokonali! O branky se postarali: Kantner 4, Pour, Frodl, Mužík. Po utkání ještě následovala exhibice v podobě samostatných nájezdu. V nich jediným úspěšný exekutorem na straně hokejistů byl gólman Dominik Frodl. Fotogalerie zde!

10.6. Po týdenní "pauze", kterou indiáni strávili tréninkovým kempem v Železné Rudě, je fotbal zpátky. Plzeňští hokejisté se představí v Bolešinech už tento čtvrtek od 17:00! 

13.6. A na koho se v Bolešinech těšit? Soupiska vypadá následovně: Kantner, Pavelka, Pour, Frodl, Němec, Kracík, Kovács, Rob, Pulpán, Indrák, Eberle, Kodýtek.

14.6. Indiáni prohráli v zápase bohatém na branky v Bolešinech 5:7, ačkoli drželi nadějný náskok v poločase. O branky modrobílých se postarali Indrák 2, Rob, Pulpán, Kracík.

18.6. Přidáváme fotogalerii z bolešinského zápasu, které nám poslal Petr Kubíni. Mockrát děkujeme. Fotogalerie zde!

19.6. Indiáni dnes výjimečně ve středu zajíždí na další fotbal, tentokrát do Komárova. A vezou s sebou cenné posily! Modrobílý dres opět obléknou David Sklenička a Dominik Kubalík!

19.6. Ani třetí fotbalové utkání nepřineslo výhru indiánů... Plzeňští hokejisté podlehli Komárovu 3:8. O branky Škody se postaral dvěma zásahy Dominik Kubalík a jednu trefu přidal Jakub Pour.

28.6. Indiáni si ve čtvrtém a posledním fotbalovém utkání letošní jarní sezóny připsali výraznou výhru nad Radkovicemi v poměru 8:2. O branky se postarali: Němec 2, Straka 2, Kracík, Pavelka, Kodýtek a Kantner. Fotogalerie zde!

Rozpis

čtvrtek 23.5. 17:30 fotbalové utkání - Staňkov - prohra 2:4

pátek 31.5. 17:00 hokejbalové utkání - Dobřany - výhra 7:2

čtvrtek 13.6. 17:00 fotbalové utkání - Bolešiny - prohra 5:7

středa 19.6. 17:00 fotbalové utkání - Komárov - prohra 3:8

čtvrtek 27.6. 17:30 fotbalové utkání - Radkovice výhra 8:2