Aktuální opatření v organizaci provozu ZS

Aktuální opatření v organizaci provozu Zimního stadionu Plzeň v rámci onemocnění Covid - 19

Dle rozhodnutí vedení klubu a zimního stadionu zůstává v platnosti zákaz vstupu veřejnosti, rodičů hráčů, novinářů či fanoušků do zázemí obou hal zimního stadionu, na tréninky A týmu, na tréninky mládeže a Akademie včetně tréninků hobby týmů, zájmových skupin a Krasobruslařského klubu.

Od 18.9.2020 bude možné navštívit utkání všech mládežnických týmů za dodržení hygienických nařízení vydaných Ministerstvem zdravotnictví ČR, která jsou v platnosti v daném okamžiku. Do obou hal zimního stadionu je možný vstup pouze v ochranných prostředcích dýchacích cest (rouška, šátek, respirátor), za dodržování rozestupů a hygieny rukou. V hledištích obou hal je povoleno pouze sedět, stání během zápasů je zakázáno. Hlediště obou hal bude rozdělena na sektor domácí a hosté. Všichni návštěvníci zimního stadionu jsou povinni se řídit pokyny pořadatelů a ostrahy budov.

Vstup do zázemí je povolen pouze hráčům, trenérům, realizačním týmům a klientům, kteří si pronajali ledovou plochu.

Bruslícím klientům pronajímajícím si ledové plochy z řad veřejnosti (hobby týmy, zájmové skupiny) je vstup do zázemí umožněn. Klienti jsou povinni při vstupu do zimního stadionu dodržet veškerá vydaná opatření a nařízení platná v daný okamžik, tzn. zakrytí dýchacích cest ochrannými prostředky, dodržování rozestupů, desinfekce rukou.