90 puků po celé Plzni

Další várka puků odhalena! Kde jsou další?

Plzeň - Slavíme 90 let ledního hokeje v Plzni a připravili jsme pro všechny speciální soutěž. Vyhrajte retro dres a užijte si zápas s legendou plzeňského hokeje!

V období od 11. do 31. ledna umístíme 90 očíslovaných puků po celé Plzni. Kde budou? Nápovědy hledejte na facebooku HC Škoda Plzeň. Až najdete puk, vyfoťte se s ním tak, aby bylo viditelné číslo. Pak pošlete fotografii na e-mail soutez90@hcplzen1929.cz Do e-mailu uveďte vaše jméno, příjmení a telefonní číslo.

Vyhlášení výherců proběhne v rámci zápasu 1. února s Kometou Brno, který věnujeme 90 letům hokeje v Plzni a indiáni ho odehrají ve speciálních retrodresech. Právě takový retrodres, vyrobený u této mimořádné příležitosti, můžete vyhrát v naší soutěži. Každý výherce si navíc užije i jeden extraligový zápas ve VIP prostoru s legendou plzeňského hokeje. A pozor, to není všechno, pozvánka na utkání platí nejen pro výherce, ale i pro jeho doprovod!

Tak hledejte puky! A posílejte fotografie ihned, jakmile nějaký naleznete. A pamatujte i na to, že jedním ze tří výherců bude soutěžící, který nasbírá nejvíce puků. Dalším výhercem bude vylosovaný soutěžící ze všech a výhru získá i soutěžící, který najde puk s číslem 90!

Celkem tři výherci, tři skvělé ceny a 90 puků po celé Plzni! Slavíme 90 let hokeje v Plzni.

Pěkná porce puků již byla vámi odhalena, mnohem větší na vás ale ještě čeká! Ale kde? Správně jste hledali na náměstí, ale byli jste skutečně pečliví? A co se podél náměstí projít třeba do parků? Nebo podél knihovny k divadlu či Synagoze... O víkendu jsme v Plzni zaznamenali i přes nepřízeň počasí spousty hledačů a jsme rádi, že společnou historii prožíváte s námi. Mimochodem, i historické monumenty vám pomohou pomoci.