Reprezentace U20

David Jiříček, Martin Lang a Filip Přikryl ve finální nominaci pro MS do 20 let!

Plzeň - Trenér české reprezentace do dvaceti let uzavřel kádr pro blíží se mistrovství světa, přesně na Štědrý den pak ukázal i na tři indiány.

Čeští mladíci mají za sebou úspěšnou generálku se Slovenskem, kterou opanovali ve velkém stylu 6:0. Již na Svatého Štěpána 26. prosince je od 20:00 hod. čeká úvodní duel základní skupiny mistrovství světa v Kanadě proti Švédsku. Poté stojí v cestě Rusko, USA a na Silvestra Rakousko. Vyřazovací část turnaje pak startuje druhého ledna roku 2021. 

Trenér Karel Mlejnek již veřejnosti představil definitivní podobu kádru, mimo jiné ukázal i na tři hráče Škody - obránce Davida Jiříčka a útočníky Martina Langa a Filipa Přikryla! V týmu je i plzeňský odchovanec Radek Mužík, který nyní působí ve švédské Lulee.

Manažer: Otakar Černý
Hlavní trenér: Karel Mlejnek
Asistenti trenéra: David Bruk a Pavel Trnka
Trenér brankářů: Martin Láska
Video trenér: Benjamin Sequens
Lékař: MUDr. Jaroslav Budín
Fyzioterapeut: Lukáš Helm
Kondiční trenér: Martin Iterský
Kustodi: Jan Vejvoda a Václav Vejvoda
Media manažer: Ondřej Kalát 

Nominace
Lukáš Pařík (Benátky nad Jizerou), Jan Bednář (Karlovy Vary), Nick Malík (Třinec)

Karel Klikorka (Mladá Boleslav), Martin Hugo Haš (Benátky nad Jizerou), Stanislav Svozil (Kometa Brno), David Jiříček (Plzeň), Michael Krutil, Šimon Kubíček (oba Litoměřice), Radek Kučeřík (Přerov), Jiří Suhrada (Zlín)

Adam Najman, Jakub Rychlovský (oba Liberec), Michal Gut (Sokolov), Martin Beránek (České Budějovice), Adam Raška (Frýdek-Místek), David Vitouch (Sparta Praha), Filip Koffer, Martin Lang, Pavel Novák, Filip Přikryl, Jaromír Pytlík, Michal Teplý (všichni Litoměřice), Jan Myšák (Litvínov), Radek Mužík (Lulea, Švédsko).