Ohlasy SF4

Dnes jsme začali pořádně hrát až od třetí třetiny, mrzí Miroslava Indráka

Plzeň - Čtvrté pokračování semifinálové série se opět hrálo na západě Čech. Škodovka se i v tomto utkání dočkala úvodní branky v zápase, nicméně Oceláři předvedli bleskový obrat a v závěru utkání silou vůle vedení ubránili. Své dojmy nám bezprostředně po utkání sdělil Miroslav Indrák.

Míro, ty dva zápasy v Plzni byly spíše o třineckém zlepšení nebo o plzeňském "polevení"?

Těžko říct. Dneska jsme začali pořádně hrát až od třetí třetiny a bylo to hned znát. Nic se ale neděje, je to 2:2 a série začíná od znova. 

Čím si vysvětlujete ten herní výpadek ve druhé třetině, který vás nakonec stál zápas?

Hráli jsme celkem dobře, dali jsme góla, nicméně pak jsme udělali zbytečnou chybu, další střídaní další a to s týmem trošku hne. 

Jak už jste řekl, od třetí třetiny jste pak předvedli výborný výkon. Co chybělo k vyrovnání?

My jsme do poslední části šli s vědomím, že nemáme co ztratit a klobou dolů, že jsme ještě zabojovali a skoro jsme to i vyrovnali. Přesně tak musí vypadat začátek utkání v Třinci. 

Bylo těžké překonat třineckou obranu, jak jsi to viděl ty ze svého pohledu?

Dívali jsme se na ně na videu, výborně brání střední pásmo a to budeme muset zlepšit. 

Osmý zápas v sezóně a i dneska vyhrál hostující tým, je to pořád jen náhoda?

Určitě bych v tom nic nehledal, je to jen náhoda a my budeme rádi, když to bude tak pokračovat, jelikož teď hrajeme v Třinci. 

Dá se z tohoto pohledu říct, že se do Slezska těšíte?

Určitě. Musíme se na to dobře připravit, jde o hodně, bude se hrát o mečbol. Musíme si ten zápas užít, poctivě ho odmakat a hlavně vyhrát ho. 

Neměli jste trošku v hlavách, že jste mohli na domácím ledě sérii rozhodnout?

To v žádném případě, určitě nikdo nemohl čekat, že vyhrajeme 4:0 na zápasy. 

Nemohu se nezeptat, ve druhé třetině se ztišil kotel plzeňských fanoušků, zaregistroval jste to?

Určitě jsme si toho všimli a moc nás to mrzí. Přeci jen jsme v semifinále, je to 2:2 a potřebujeme hnát našimi fanoušky dopředu. Bohužel, jestli si mysleli, že vyhrajeme jasně 4:0, tak to není. Tohle je play-off a každý zápas je úplně jiný. Nikdo z nás si tohle nezasloužil, makali jsme tam na sto procent, padáme do střel a pak se stane tohle. 

<iframe src="http://www.eliteprospects.com/iframe_player_stats.php?player=56025" width="100%" height="535" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>