Dorost v přípravě

Dorost indiánů je v polovině suché přípravy!

Plzeň - Nejen A-tým, ale všechny celky indiánů jsou aktuálně v plném nasazení v rámci suché přípravy na novou sezónu.

Dorost Plzně je nově pod vedením kouče Petra Kořínka, kterému pomáhají v roli asistentů Tomáš Pejchar a František Černý.  Tým odšpuntoval letní drill první květnové pondělí na ZS ve Skvrňanech vstupními testy, které budou ve druhé polovině června zopakovány. První velký blok pak bude uzavřen poslední červnový pátek, po kterém budou následovat tři týdny volna. 

"Využíváme různá stanoviště pro pestrost. V pondělí jsme v Koloseu, kde se zaměřujeme na spinnig, kruhové tréninky, ale i box. V úterý jsme dopoledne v posilovně na našem zimáku, odpoledne pak v Golden Fish. Zde je na pořadu dne silový trénink s činkami, běhy do kopce, flowin či TRX. Ve středu na zimáku máme kruhové tréninky, ale i vzpěračské a komplexní záběr na hry. Ve čtvrtek na Benešově škole běháme, poté je zařazena i gymnastika a hry. A nakonec v pátek běháme na Schwarzově škole a k tomu zapojujeme i plavání," popisuje lodivod modrobílých.

Do procesu, ve kterém figuruje 27 hráčů a 3 brankáři, bude brzy zapojen i microcyklus na ZS v Třemošné, kde budou dvoufázové tréninky na ledě.