Fandové plzeňského hokeje využívají nové možnosti permanentek, ve fanshopu je prodávali Martin Procházka a David Stach

Plzeň - Ve středu odpoledne jste si mohli zakoupit permanentky přímo z rukou Martina Procházky nebo Davida Stacha. Oba plzeňští útočníci byli ve fanshopu jako doma.

Fanoušci plzeňského hokeje hojně využívali nové možnosti zakoupení permanentky pouze na část sezóny. Od středy 21. června byly do prodeje na žádost fanoušků uvedeny speciální permanentní vstupenky rozdělené na dvě části. Zakoupit nyní lze permanentku na první a druhou část sezóny, tzn. permanentku do Vánoc na celkem šestnáct zápasů a další na zbývající část sezóny, tedy na deset zápasů.

Neprodávali se ale jen permanentky, došlo také na program INDIAN PATRIOT, focení s hráči, podpisy dresů, fotografií a dokonce pro Dominiku i věnování k 26. narozeninám přímo na permanentku. „Přišel jsem se s klukama vyfotit, je to fajn mít je tu, lepší než na autogramiádách, kde se tlačí spousty lidí,“ uvedl Honza, který byl nadšený z pěkných fotek, které s hráči pořídil.

FOTOGALERIE ZDE!

Od neděle 2.7. budou indiáni pokračovat v letní přípravě na kopcích v okolí Železné Rudy, poté je čekají dva týdny dovolené, než nastoupí na přípravu na led. Další prodejní středa s účastí hráčů bude 26.7. s Jardou Kracíkem a Lukášem Pulpánem.

Prodej permanentek probíhá nepřetržitě až do prvního domácího zápasu sezóny 2017/2018. Prodejním místem je fanshop před stadionem, který je otevřen každý všední den od 9:00 do 15:30, ve středu do 17:00. Neváhejte a přijďte si zajistit pěkný výhled.

POZOR ve čtvrtek 28. 6. a pátek 29. 6. je fanshop uzavřen.

Prodej zvýhodněných balíčků bude zahájen ihned po spuštění volného prodeje vstupenek na přelomu srpna a září.