Dresy pro novou sezónu

HC Škoda Plzeň představuje dresy pro novou sezónu

Do prvního duelu indiánů, který se odehraje na plzeňském ledě, zbývá přesně týden. A proto nám dovolte, abychom vám představili nové dresy, ve kterých modrobílí budou bojovat.

Nové dresy mají společného jmenovatele: čistý design. Zjednodušený vzhled, který vychází z loňského vizuálu, přesto je odlišný. Pás diamantů, kterým indiáni ještě vzdali hold 90 letům založení klubu, zmizel, ale nahradily jej neméně důležité prvky.

Tím prvním, nejviditelnějším, je návrat tkaniček, které klub avizoval již dříve a které zakomponoval i do vzhledu aktuálních permanentních vstupenek. 

Druhým prvkem jsou dvě linky pod rameny na přední straně dresu. Je vám tato světle modrá povědomá? Máte pravdu! Na dresu symbolizuje odkaz na historický titul indiánů. 

A za třetí, dresy jsou odlehčené, mají odlišný střih než v minulých sezónách.

...

A to nejpodstatnější! HC Škoda Plzeň pro sezónu 2020/21 představuje třetí, alternativní sadu dresů. Vrací se k osvědčené a krásné černé barvě. Doplňkové prvky, šněrování a dvě linky, jsou ve stříbrné barvě, která koresponduje s výzbrojí naší brankářské dvojice. A světle modrý "titulový" pruh? Ten jsme schovali do štulpen.