Křest kalendáře

Indiáni mají nový kalendář

Konec roku je za dveřmi, hokejoví indiáni tak znovu přichází s novým kalendářem. Tentokrát si naši fanoušci přijdou skutečně na své. Na fotkách Filipa Komorouse se hokejoví indiáni představují v hodně nečekaných rolích.

Ačkoliv rok má dvanáct měsíců, kalendář se pyšní hned třinácti stránkami. Důvod je jasný. Na celkem dvanácti stránkách se fanouškům představují Roman Vráblík, Milan Gulaš, Vojtěch Němec, Ondřej Kratěna, Jaroslav Kracík, Lukáš Pulpán, Peter Čerešňák, Dominik Frodl, Václav Nedorost, Petr Straka, Jakub Kindl, Denis Kindl a Miroslav Indrák. Na třinácté stránce pak najdou fanoušci zbytek týmu.

Hráči na fotkách vystupují například v roli vrátného, rolbaře, brusiče nebo člena ostrahy. Kádr chce fanouškům přiblížit i zázemí a pozadí hokeje jako takového. Tedy i lidí a personálu, bez kterých by se vrcholový sport nedal dělat. Nutno uznat, že se s tím hráči popasovali se ctí a fanouškům servírují také poměrně slušnou dávku nadsázky a humoru.

Slavnostní křest proběhl v pasáži obchodního centra Olympia v Černicích. Dorazily skutečně davy fanoušků a hráči se zhruba dvě hodiny trpělivě podepisovali a fotili. Samotného křtu se ujal Martin Straka a Milan Gulaš. Už na místě se prodaly desítky výtisků kalendáře, který jde ve čtvrtek oficiálně do prodeje. K mání je ve všech fanshopech HC Škoda Plzeň. Vyrazit pro něj mohou fanoušci do fanshopu k Home Monitoring Aréně, do Olympie i do Plazy.

FOTOGALERIE ZDE!