Soupeř a vstupenky na čtvrtfinále

Indiáni se ve čtvrtfinále turnaje utkají s Litvínovem

Konečné druhé místo v tabulce skupiny A v rámci Generali Česká Cup 2020 znamená, že se HC Škoda Plzeň utká s vítězem skupiny B HC Verva Litvínov.

Rozpis zápasů:

Ve čtvrtfinálové sérii hrané na dva duely se indiáni nejprve představí na domácím ledě, a to za doprovodu televizních kamer ČT Sport v pondělí 24. srpna od 17:00. Odvetné utkání bude hostit soupeř, tedy HC Verva Litvínov, a to ve středu 26. srpna od 17:30.

ČF1: Pondělí 24. srpna, 17:00 (ČT Sport): HC Škoda Plzeň - HC Verva Litvínov

ČF2: Středa 26. srpna, 17:30: HC Verva Litvínov - HC Škoda Plzeň

Systém play off:

Vyřazovací boje se odehrají v podobném formátu, jenž známe z Ligy mistrů. Na účastníky čekají v každé sérii dvě utkání – domácí a venkovní. Dál postoupí mužstvo s lepším skóre.

Pokud by bylo po dvou zápasech nerozhodné, následovalo by desetiminutové prodloužení se čtyřmi hráči v poli na obou stranách. A pokud by se nerozhodlo ani v něm, postupujícího by určily samostatné nájezdy (pět na každé straně).

Vstupenky a novinářské akreditace:

Předprodej na domácí zápas startuje už zítra, tedy 22. srpna od 9:00 online. Odkaz zde!

Média mohou o své jednorázové akreditace žádat až do neděle 23. srpna do 17:00.

Bezpečnostní pokyny:

  • Sektory pro stání nebudou otevřeny.
  • Hlediště bude rozděleno do pěti neprůchozích sektorů a bude zřetelně vyznačeno, která místa jsou z důvodu bezpečnosti blokována. Platí i pro členy rodiny, kteří musí také respektovat vyznačené rozestupy.
  • Bude otevřeno celkem pět vstupů do arény, kde bude k dispozici desinfekce.
  • Venkovní občerstvení nebude otevřeno.
  • Vstup do arény pouze v roušce!
  • Permanentní vstupenky pro Tipsport extraligu 2020/21 neplatí. Každý z fanoušků musí mít svou vlastní jednotlivou vstupenku na daný zápas.