Informace pro média

Informace pro zástupce médií pro domácí utkání HC Škoda Plzeň 9. a 13. listopadu

Vážení zástupci médií, věnujte prosím zvýšenou pozornost tomuto článku, kde naleznete přehledně informace k následujícím dvěma domácím utkání HC Škoda Plzeň (9. a 13.11.).

Pozápasové rozhovory a komentář trenérů:

Tisková konference, vč. možnosti ohlasu hostujícího hráče, proběhne on-line s možností kladení otázek od připojených novinářů formou Microsoft Teams – připravuje se napříč extraligou – vybraný jeden hráč domácího týmu + hostujícího týmu (pokud zařídí tým soupeře), komentář obou trenérů, možnost nahrát navíc audio záznam (požadavky mi prosím zašlete na mail). Pozápasové rozhovory tedy proběhnou s naprostým vyloučením osobní přítomnosti médií. Odkaz na virtuální mixzónu naleznete ve vnitřní media sekci po přihlášení.

Akreditace:

1. Zcela z důvodu bezpečnosti a režimu absolutní kontroly pohybu osob v hale doporučujeme médiím, u nichž je tato možnost reálná, sledovat duely HC Škoda Plzeň prostřednictvím TV vysílání a přenosů HokejkaTV (přístupy do redakcí zaslány BPA). 

2. Pokud je Vaše účast v hale na zápase nezbytná, akreditace bude zvážena klubem HC Škoda Plzeň a informace o udělení, případně udělení bude odeslána standardním způsobem.

3. Statistiky: Na zápas dle pokynů BPA přístup jen celorepublikově uznané a akreditované společnosti, a to bez výjimek.

Fotografové:

Z důvodu omezené kapacity budou na utkání vpuštěni jen fotografové klubu a ČTK.

TV:

Mimo televizní přímý přenos rozhovory probíhají formou virtuální mixzóny; v případě požadavku o exkluzivitu klub HC Škoda Plzeň založí vlastní místnost, která tuto exkluzivitu umožní.