Ohlasy CHM

Jsem ohromně rád, že jsem opět v Plzni, hlásí Nick Jones

Kvůli administrativním průtahům se Nick Jones přidal k týmu indiánům až při sobotním ranním tréninku, ale v sestavě o necelý týden později v duelu proti Chomutovu už nechyběl! A mohl tak se svými spoluhráči slavit přesvědčivou výhru 9:2

Nicku, vítejte zpátky!
Díky! Jsem ohromně rád, že jsem opět v Plzni. Klukům jsem samozřejmě fandil a měl radost, že se jim tolik dařilo, ale strašně jsem chtěl být s týmem a mít na tom svůj podíl.

Jaký byl váš program, když jste se musel v zámoří připravovat individuálně?
Pokračoval jsem v tréninku, který jsem měl nastavený z léta. Čtyřikrát týdně jsem byl v posilovně a každý den na ledě. Hodně jsem bruslil a nabíral fyzičku. Snažil jsem se trénovat také defenzivní činnosti, ale to se nedalo tak procvičovat, protože vám prostě chybí tým. Soustředil jsem se tak na to, abych přijel dobře fyzicky připravený.

Kolik jste s indiány stihl tréninků a jak se vám hrálo v ostrém zápase proti Chomutovu?
S týmem jsem byl na čtyřech trénincích a pak samozřejmě na ranním rozbruslením. V zápase jsem se cítil dobře, ale vím, že si ještě musím zvyknout na rychlost a kvalitu hry, protože mančafty jsou pospolu už několik měsíců.

Vysoká výhra 9:2, první kanadský bod – to je pro vás začátek par excellence, že?
Jasně, to je určitě super start. Trochu ze mě spadne i tlak, jak se mi podaří rozjet sezona. Pokaždé se ze sebe snažíte vymáčknout maximum, ať je to za stavu 1:0 nebo 9:2, ale takhle je to pro mě vážně usnadněné. A navíc se mi podařilo zaznamenat i asistenci, když Vojta Němec skóroval skvělou tečí. Byl to povedený večer.

Mohou se na vás fanoušci těšit v domácím duelu proti Pardubicím?
Je to samozřejmě na trenérech, aby zhodnotili, jak se jim dnes líbil můj výkon. Doufám, že do zápasu naskočím, protože se ohromně těším před domácí publikum. Byl jsem se podívat už na pátečním utkání proti Spartě a užíval jsem si tu parádní atmosféru, když vás celý stadion povzbuzuje a fandí vám. Už abych to zase zažil taky z přímo z ledu!