Příprava Akademie

Junioři a dorostenci jdou do boje!

Plzeň - Nejstarší mládežnické kategorie se vydávají mezi mantinely, po nucené karanténě již hráči, kteří prošli negativně v dalších testech, pilně vstřebávají tréninkové dávky.

Junioři i dorostenci museli shodně na 14 dní do preventivní karantény, což omezilo přípravu a zrušilo některá letní utkání. Vše je snad, zdá se, zdárně minulostí a obě mužstva již v následujícím týdnu i vyrazí k přátelským duelům.

Junioři
Nejstarší mládežnická kategorie se v pondělí sedmnáctého srpna představí na ledě českobudějovického Motoru, ve čtvrtek se pak v LOGSPEED CZ Aréně odehraje odveta. O den později na stejném místě modrobílí přivítají i Mladou Boleslav. Oba domácí duely mají shodný start ve 13:15 hodin. Následující týden se ve čtvrtek Plzeň představí v Karlových Varech a den později v generálce s Chomutovem. Soutěž poté mladé pušky načnou v pátek čtvrtého září s Třincem.  

Rozpis přípravných utkání ZDE a extraligy ZDE!

Dorost
Hráče na úvod přípravných zápasů čeká duel s Mountfieldem v úterý osmnáctého srpna od šestnácti hodin, o dva dny později Západočeši vyrazí na led Bruslařů. "Začali jsme teprve včera, já osobně například ještě na výsledky čekám. S hráči, kteří již výsledky mají, trénuje kolega Bombic. Zatím nám zbyly přípravné duely pouze čtyři, uvidíme, jestli ještě něco stihneme v září," vysvětluje situaci trenér a bývalý hráč Škody Petr Kořínek. Samotnou extraligu rozehrají mladí indiáni ve čtvrtek sedmnáctého září na ledě Hvězdy Praha.

Rozpis přípravných utkání ZDE a extraligy ZDE!

Dovolujeme si upozornit diváky, že všechny domácí duely budou veřejnosti z důvodu státních hygienických opatření bohužel uzavřeny! Pro fanoušky ale budeme pochopitelně připravovat naše podrobné online přenosy!