Juniorská liga akademií

Junioři mění víkendový jízdní řád, uvidíme dvojité derby!

Plzeň - Kvůli karanténě indiáni neodehráli úvodní čtyři kola soutěže nového ročníku, a i další hrací týden nebude splněn dle rozpisu.

Mladé pušky ještě do letošní sezóny Juniorské ligy Akademií nezasáhly, měly naskočit proti Třinci, Havířovu, dále pak se ještě představit proti Chomutovu a Litvínovu. Jenže kvůli karanténě byla utkání odložena.

Tento hrací týden čekalo na indiány první venkovní dvoukolo - konkrétně v Českých Budějovicích a rakouském Salzburgu. Jenže... Oba celky musely rovněž do karantény a o své duely s těmito soupeři přišly kromě modrobílých i Karlovy Vary. 

Bylo tedy rozhodnuto, že Plzeň bude hrát v pátek 18.9.2020 v Karlových Varech (původně 20.10.2020 - 13. kolo) a v sobotu 19.9.2020 doma s Energií (původní termín 5.1.2021 - 30. kolo).

Zároveň upozorňujeme, že od 18.9.2020 bude možné navštívit utkání všech mládežnických týmů za dodržení hygienických nařízení vydaných Ministerstvem zdravotnictví ČR, která jsou v platnosti v daném okamžiku. Do obou hal zimního stadionu je možný vstup pouze v ochranných prostředcích dýchacích cest (rouška, šátek, respirátor), za dodržování rozestupů a hygieny rukou. V hledištích obou hal je povoleno pouze sedět, stání během zápasů je zakázáno. Hlediště obou hal bude rozdělena na sektor domácí a hosté. Všichni návštěvníci zimního stadionu jsou povinni se řídit pokyny pořadatelů a ostrahy budov.

Vstup do zázemí je povolen pouze hráčům, trenérům, realizačním týmům a klientům, kteří si pronajali ledovou plochu.