Prodejní středa

Když prodávají v klubovém fanshopu Martin Straka a Tomáš Vlasák

Plzeň - Je tam vždy rušno a hlavně velmi pohodová i přátelská atmosféra. Klub HC Škoda Plzeň se snaží před Vánocemi vyjít vstříc svým fanouškům, proto se za pultem fanshopu můžeme častěji vidět s hráči i zástupci z vedení klubu.

Ve středu si fanoušci mohli přijít nakoupit vánoční dárky přímo z rukou Martina Straky a Tomáše Vlasáka. A bylo vidět, že oba kluci si to opravdu užívali. Podpisy, podání ruky a pochvaly k úžasně rozjeté sezóně, tak těch bylo nespočet. Nechyběla ani krásná přání k prožití pohodových vánočních svátků. Díky knize o hokejovém Naganu, kterou Martin obohatil svým podpisem k fotografii vítězného gólu, se zavzpomínalo i na zlaté hokejové časy.

Ve středu se nejvíce prodával originální hokejový kalendář s jedinečnými fotografiemi plzeňských hokejistů pořízené známým sportovním fotografem Filipem Komorousem.

V kalendáři pro rok 2018 plzeňskou hokejovou partu zastupují Dominik Kubalík, Ryan Hollweg, Milan Gulaš, Petr Straka, Nick Jones, David Sklenička, David Stach, Jan Schleiss, Tomáš Mertl, Miroslav Svoboda, Michal Moravčík, a Lukáš Pulpán. Kompletní tým indiánů je součástí fotografií tiráže.

Do fanshop dokonce zavítal Ježíšek, který objednával dětské hokejové dresy přímo s konkrétními jmény dětí na zádech. Tuto možnost nabízí fanshop standardně ve své nabídce. Dodání dresu s konkrétním jménem je možné do týdne. Neváhejte proto Ježíšci, ještě je čas!

Další prodejní dny se můžete těšit na tyto hokejové party:

14.12. – Miroslav Svoboda, Rudolf Pejchar, Jan Schleiss
19.12. – Milan Gulaš, Ondřej Kratěna
21.12. - R. Hollweg, T. Mertl, M. Straka

FOTOGALERIE ZDE!