VTM U13

Krajský výběr ročníku 2006 opanoval turnaj na severu Čech!

Krajský výběr ročníku 2006 – U13

Poslední únorovou sobotu vyrážely mladé pušky na turnaj v Litvínově, kde se postupně, prakticky bez přestávky, popasovaly s výběrem Ústeckého kraje a později v derby i s Karlovarským krajem.

A vedly si skvěle. Pod taktovkou Pavla Vostřáka, Tomáše Pejchara a Martina Poustky nejprve v prvním duelu doslova zametly s vrstevníky Ústeckého kraje 11:1. Úvodní třetinu sice ovládly pouze 1:0, v dalších dvou se ale již vždy trefily pětkrát.

Poté si to rozdaly v derby s Karlovarským krajem a zvítězily 6:4. K vítězství nakročili již v první části, kterou ovládly 4:0. Po vyrovnané druhé - 1:1 - tu třetí prohrály sice 1:3, na celkový turnajový triumf to ale již vliv nemělo.

"Kluci si zápasy užívali, soupeře přehrávali a hokejem se bavili. Hráli jsme dvě utkání po sobě a ve druhém duelu to bylo ke konci znát. Tyhle kluky vítězit neomrzí," hodnotí bývalý výborný útočník Pavel Vostřák.

Sestava

HC ŠKODA PLZEŇ
Mařík Matyáš, Štulc David, Holubec Tomáš, Babinec Štěpán, Tolar Vojtěch, Malý Oliver, Čech Lukáš, Benák Adam, Hojfrajtr Aleš, Makovec Petr, Grosskopf David, Živný Ondřej, Kačena Jakub

HC Meteor Třemošná
Ebenstreit Adam, Beran Matyáš, Hnát Jakub

HC Tachov
Pittr Tomáš