Křest kalendáře

Křest kalendáře HC Škoda Plzeň nalákal spousty fanoušků

Zástupy fanoušků plzeňských hokejových indiánů vzaly ve středu útokem galerii OC Plzeň Plaza. Důvodem byl křest nového kalendáře HC Škoda Plzeň pro rok 2018. Samotného křtu se ujali Ryan Holweg, Miroslav Svoboda a Milan Gulaš.

Se slavnostním představením novinky, která potěší každého fandu plzeňského hokeje, byla spojená také autogramiáda. Před fanoušky se usadili všichni hráči, kteří se na tvorbě kalendáře podíleli. Podpisy tak rozdávali kromě Hollwega, Gulaše a Svobody i Petr Straka, Nick Jones, David Sklenička, David Stach, Jan Schleiss, Tomáš Mertl, Michal Moravčík a Lukáš Pulpán.

Do OC Plaza se přišel podívat na průběh akce i sám Martin Straka, jehož si pár fanoušků odlovilo a získalo tak bonusový autogram na novém kalendáři. V průběhu zhruba hodinové autogramiády si pro podpisy přišlo okolo dvou stovek lidí. Ti si mohli kalendář nebo další drobnější suvenýry zakoupit přímo na místě ve stánku hokejového fanshopu. Výjimečný kalendář emotivních fotografií Filipa Komorouse je stále k mání. V prodeji je v klubovém fanshopu u Home Monitoring Arény každý všední den od 10:00 – 18:00 s polední pauzou 12:00 – 12:30. V den domácího zápasu je fanshop otevřen 2 hodiny před začátkem utkání a 30 min po jeho skončení.

Potěšte své blízké a pořiďte jim k Vánocům krásný dárek v podobě nového kalendáře našich hokejových indiánů.

Fotogalerie ZDE!