Plzeňané v repre

Milan Gulaš a Michal Moravčík v nominaci národního týmu pro druhý turnaj EHT!

Hlavní trenér české hokejové reprezentace Miloš Říha oznámil nominaci pro Channel One Cup, druhý turnaj EHT v probíhající sezóně, který národní tým zahájí 12. 12. utkáním v Plzni proti Finsku.

Do výběru byli nominování dva hráči HC Škoda Plzeň. Poprvé od MS na Slovensku se do národního týmu vrací kapitán indiánů Milan Gulaš, který vládne extraligovým kluzištím. Na další reprezentační akci se vydá také obránce Michal Moravčík, který se zúčastnil již listopadového turnaje Karjala.

Plzeňští fanoušci se tak mohou těšit na své oblíbence, kteří se v dresu národního týmu představí v LOGSPEED CZ Aréně. Mohou přijít fandit nejenom současným hráčům Škody, ale i těm bývalým, kteří v plzeňském dresu dříve působili – například Jakub Jeřábek, Vojtěch Mozík, Andrej Šustr nebo Roman Will. Náhradníkem v nominace je pak gólman Dominik Frodl.

Česká reprezentace turnaj rozehraje v Plzni ve čtvrtek 12. 12. proti Finsku. Poté se vydá do Ruska, kde se národní tým nejprve v sobotu 14. 12. utká s domácí reprezentací, v neděli 15. 12. zakončí turnaj duelem proti Švédsku.

Kompletní nominace Česka:

Úvofní foto: Aleš Krecl