Milan Gulaš rekord

Milan Gulaš je novým extraligovým rekordmanem!

Milan Gulaš překonal extraligový rekord, když se dokázal gólově prosadit v nejvyšším počtu utkání za sebou. Proti pardubickému Dynamu se plzeňský kapitán trefil podesáté v řadě!

Úžasná série Milana Gulaše začala v prvním kole extraligového ročníku 2019/2020, když se kapitán Škodovky dvakrát trefil na Spartě. Gólovou sérii útočník stále prodlužoval, prosadil se proti Litvínovu, hradeckému Mountfieldu, Zlínu, v západočeském derby v Karlových Varech proměnil trestné střílení, dále pokořil i obrany Mladé Boleslavi, Olomouce a Vítkovic. Díky dalšímu výtečně zvládnutému trestnému střílení na ledě Kladna vyrovnal Milan Gulaš extraligové rekord, který drželi Viktor Ujčík s Martinem Růžičkou, ti se prosadili v devíti duelech za sebou. 

V 10. kole proti pardubickému Dynamu ale Milan Gulaš dokázal rekord překonat, když vstřelil ve 14. minutě přesilovkový gól. Deset zápasů v řadě s trefou ale nemusí být všechno, Gulaš může svůj nově stanovený rekord i v dalších kolech posouvat. Plzeňskému kapitánovi k dosaženému úspěchu velice gratulujeme!