Vyhlášení Zlaté hokejky

Milan Gulaš se v anketě Zlatá hokejka 2020 umístil na šestém místě!

V Praze proběhlo slavnostní vyhlášení ankety Zlatá hokejka 2020. Milan Gulaš se v tradiční soutěži umístil na konečné šesté pozici. Modrobílý hokej se rozhodně ani v letošním ročníku neztratil, plzeňští rodáci Pavel Francouz a Dominik Kubalík se v anketě umístili na pátém, respektive druhém místě. Úvodní foto: Karel Švec.

Plzeňský kapitán Milan Gulaš byl jediným hokejistou z Tipsport extraligy, který se v anketě probojoval do finálové desítky nejlepších. A to hned potřetí v řadě. V letech 2018 a 2019 obsadil útočník v obou případech konečné 10. místo, v letošním ročníku ankety se Milan Gulaš vyšplhal na vynikající 6. příčku! Lídr indiánů tak byl oceněn za svou fantastickou uplynulou sezónu, v níž ovládl kanadské bodování a stal se i nejlepším střelcem české nejvyšší hokejové soutěže. Gratulujeme ke skvělému umístění!

V anketě Zlatá hokejka 2020 byli velice vidět také dva plzeňští rodáci. Pavel Francouz, gólman Colorada, obsadil konečnou 5. pozici, útočník Dominik Kubalík, který válel v dresu Chicaga, se umístil na 2. místě, stříbrné příčce! I jim patří veliká gratulace!

Anketu počtvrté v řadě ovládl útočník Bostonu David Pastrňák.

Konečné pořadí ankety Zlatá hokejka 2020

1. David Pastrňák (Boston Bruins)

2. Dominik Kubalík (Chicago Blackhawks)

3. Jakub Voráček (Philadelphia Flyers)

4. Jakub Vrána (Washington Capitals)

5. Pavel Francouz (Colorado Avalanche)

6. Milan Gulaš (HC Škoda Plzeň)

7. David Krejčí (Boston Bruins)

8. David Rittich (Calgary Flames)

9. Dmitrij Jaškin (Dynamo Moskva)

10. Filip Hronek (Detroit Red Wings)