Zlatí indiáni

Mladí indiáni opanovali hokejbalový turnaj O pohár starosty města Stříbra!

Plzeň - Budoucí hokejové naděje se zúčastnily hokejbalového turnaje v sobotu 15. června ve Stříbře. Družstvo ročníku 2011 postavilo do turnaje hned dva výběry, 2012 pak jeden.

A ty si vedly skvěle! Družstvu bílých utekla bronzová medaile 5 vteřin před koncem v utkání s HC Mariánskými Lázněmi, po těsné prohře 1:2. Mužstvo modrých ovšem nad hlavu zvedlo pohár pro celkového vítěze, když bez jediné porážky zvítězilo v turnaji. V posledním zápase celého turnaje s HC Buldoci Stříbro zvítězilo 3:2 i přesto, že ještě dvě minuty před koncem prohrávalo 1:2.

Dále se ještě zúčastnili turnaje indiáni ročníku 2012 pod vedením pana Neubauera, kteří bohužel ani jednou nezvítězili i přesto, že si turnaj vyzkoušeli již v minulém roce.

"Toto klání je dobrou přípravou pro naše mladé hráče. Byla to vloni dobrá zkušenost pro hráče obou ročníků, proto jsem opět oba ročníky na turnaj přihlásil. Musím však konstatovat, že ročník 2012 dal dohromady pouze 7 hráčů, což je pro mne velkým zklamáním. Přesto však těchto 7 hráčů i všechny hráče ročníku 2011 musím pochválit za to, jak úspěšně reprezentovali náš klub. V ten den vystoupaly teploty k 35 stupňům celsia. Hlavně pro brankáře ročníku narození 2011 to nebylo vůbec jednoduché, protože na sobě museli mít kompletní výstroj a ještě museli nastupovat i za ročník 2012, takže si vůbec neodpočinuli. Na závěr bych chtěl poděkovat organizátorům za skvělý turnaj a za pozvání, dále pak všem našim dětem a rodičům, kteří se turnaje zúčastnili," hodnotí hlavní trenér Základny a 3. třídy Zdeněk Pata.


Celkové pořadí
1. HC Škoda Plzeň (2011 - modří)
2. HC Buldoci Stříbro
3. HC Mariánské Lázně
4. HC Škoda Plzeň (2011 - bílí)
5. HC Škoda Plzeň (2012)