Mládež v akci

Na úvod roku 2020 si mládež připravila velkou porci zápasů! Přijďte fandit!

Plzeň - Hned první víkend roku 2020 se představí prakticky všechny kategorie indiánů před svými fanoušky. A nebudou to zápasy ledajaké, řada z nich bude soubojem o přední příčky v soutěžích. Tak rozhodně neváhejte!

Junioři
Nejstarší věková mládežnická kategorie si vede ve své soutěži na výbornou. Z šestadvaceti utkání svěřenci Petra Vojana a Michala Dvořáka pouze pětkrát klopili hlavy, aktuální je v devatenáctičlenném startovním pelotonu třetí příčka, avšak modrobílí mají oproti druhému Mountfieldu a prvním Karlovým Varům zápasy k dobru. Ty, když zvládnou, převezmou nejvyšší pozici!

A právě s Hradcem Králové se Škoda popasuje v sobotu 4.1.2020 od 12:00 v LOGSPEED CZ Aréně. O den dříve od 17:00 zase přivítá Pardubice.      

Dorost
Rovněž dorost potvrzuje standard plzeňské mládežnické Akademie. V první fázi dlouhodobé soutěže ovládl skupinu Západ, za zády nechal Energii, Litvínov, Kladno, Chomutov, Spartu, Třemošnou, Kobru i Hvězdu Praha a PZ Kladno. V nadstavbě, kam postoupilo osmnáct nejlepších ceků z celé republiky, jsou mladé pušky páté, avšak mají duel k dobru a poskočit tak mohou na pozici třetí. Před sebou mají Vítkovice, Karlovy Vary, Mladou Boleslav a Pardubice.

A právě Bruslaře svěřenci Petra Kořínka, Tomáše Pejchara a Františka Černého přivítají v sobotu 4.1.2020 od 15:30 v LOGSPEED CZ Aréně.

7. a 9. třída
Nejstarší třída dosud odehrála patnáct střetnutí a zaznamenala pouze čtyři nezdary. Naposledy nestačili svěřenci Pavla Vostřáka v polovině listopadu na pražskou Spartu. Nyní je čeká malé derby, v sobotu 4.1.2020 od 11:00 na Malé hale přivítají Třemošnou.   

Sedmáci zvládli odehrát utkání čtrnáct a rovněž pouze čtyřikrát prohráli. Nepovedl se jim především úvod soutěže, protože z posledních devíti kol zaznamenali osm výher. I tým Bořka Hanzlíka čeká derby - v sobotu 4.1.2020 od 9:00 na Malé hale hostí také Meteor.

6. a 8. třída
Rovněž osmáci předvádí ve své soutěži parádní výkony. Však také z patnácti duelů prohráli pouze jednou! Nyní svěřence kouče Františka Roubala čeká mužstvo z nedaleka, v sobotu 4.1.2020 od 15:00 na Malé hale se popasují s Klatovy.   

Šesťáci rozhodně nezůstávají pozadu. V nohách již mají šestnáct zápasů a v zádech jen dva nezdary. Mladíky pod vedením Václava Benáka čekají rovněž Klatovy, které přivítají v sobotu 4.1.2020 od 13:00 na Malé hale.    

3. třída
A protože pátá a čtvrtá třída mají ještě volno, zbývá již jen jedna pozvánka. A sice na minihokej třetích tříd. Jedni z nejmenších indiánů vyjedou do bojů na Malé hale v neděli 5. ledna 2020, kdy od 11:00 přivítají Klatovy a Sušici.