Ohlasy OLO

Neodehráli jsme špatné utkání, říká po zápase v Olomouci Miroslav Indrák

Olomouc – Plzeňští hokejisté vyšli z posledního moravského výjezdu v základní části na prázdno. Indiáni nakonec podlehli v Olomouci 1:3, když rozhodující branku inkasovali v samotném závěru. Jediný úspěch Plzně zaznamenal Miroslav Indrák.

Škodovka vstoupila do utkání v Olomouci aktivně, bohužel v následném oslabení o dva hráče inkasovala. „Prvních pět minut bylo dobrých, oni pak dostali přesilovky a odskočili nám. Myslím si, že jsme pak byli lepší, ale škoda, že jsme z těch šancí nedali více branek. David Stach mě tam dobře našel a mně se povedlo srovnat. Škoda, že jsme těch gólů nedali víc,“ říká o své trefě útočník Miroslav Indrák.

Domácí celek se prosadil po celkem nenápadné střele od modré čáry, vzpruha to však byla veliká. „Olomouc se dostala do tempa a začala si věřit. Myslím si, že jsme ale jinak oslabení dobře ubránili,“ myslí si útočník druhé formace. Právě druhá formace, jíž je členem, měla v zápase opět několik slibných možností. „Snažíme se hrát všechno jednoduše na bránu a většinou se to tam odrazí a někdo to tam dorazí. Snad to bude takhle pokračovat,“ doufá šikovný forvard.

Písecký rodák byl autorem jediné trefy indiánů, když využil parádního pasu svého kolegy. „Kubalda nahrával na Davida Stacha, který mě tam parádně našel a já to měl už do prázdné branky. Tohle jsem musel proměnit,“ vrací se ještě jednou k jediné gólové radosti Miroslav Indrák, který byl vyhlášen nejlepším plzeňským hráčem.

Rozhodující moment nastal necelé tři minuty před koncem, když domácí odskočili. „Já jsem tu situaci neviděl, ale kluci říkali že to bylo několikrát tečované. Takové góly padají, bohužel pro nás do naší sítě,“ mrzí Indráka. Ten měl ve třetí části také dobrou možnost, ale trefil jen připraveného gólmana Branislava Konráda. „Neodehráli jsme špatný zápas, když k tomu přistoupíme stejně i proti Boleslavi po pauze, tak máme šanci uspět,“ dodává závěrem Miroslav Indrák.