Novinky ve Fanshopu

Novinky ve Fanshopu! Slevový kód STRITA11 a podpisy pro všechny

Kdo sleduje sociální sítě Fanshopu, už ví, že se Matěj Stříteský zhostil role modela. A šlo mu to skutečně náramně. Před fotoaparátem se objevil v několika plzeňských variacích s jediným mottem – „Pojďte se k nám do fanshopu obléknout i vy!“ A do neděle se slevou 11 % s kodem STRITA11.

VZKAZ OD MATĚJE – OBLÉKNĚTE SE VE FANSHOPU I VY

I přes nepříznivý vývoj situace je tu plzeňský fanshop stále pro vás. Prodejna musí zůstat uzavřená, ale e-shop na adrese fanshop.hcplzen.cz funguje bez omezení. Je tedy jen a jen na vás, který outfit zvolíte. Matěj volil mezi novou šedou mikinou s výšivkou loga a sportovnější modrou variantou, dle hlasování fanoušků Instagramu mu ale stejně tak slušel dámský růžový komplet. A když může nový dámský kulich slušet Matějovi, jak se bude asi vyjímat na našich Plzeňačkách!

STRITA11

Slevový kód STRITA11 platí na veškeré nezlevněné zboží na e-shopu, tedy i na plzeňské roušky, které jsou teď neodmyslitelnou součástí každého dne. Stejně tak ho můžete využít na letošní dresy, novou kolekci triček, nové plzeňské hrnky nebo třeba šály.

PODPIS NA TO

A to nejen od Stříti. Když už nemůžeme fandit našim klukům na ledě, udělejme to jinak. Ke každé vaší objednávce vám fanshop přibalí několik hráčských kartiček, a na vaše přání nechá produkt zakoupený ve fanshopu podepsat od vašeho plzeňského favorita. Platí jediné pravidlo – jeden podpis na jeden produkt. Stačí připsat do poznámky objednávky váš požadavek.

Pojďte si udělat radost hned teď – zaskočte na fanshop.hcplzen.cz, podívejte se na novinky, uplatněte slevu v košíku, připište do poznámky, kterého hráče necháme podepsat, a těšte se nejen na nákup, ale i na pár kartiček k tomu.