Možnost parkování

Parkování na hokejové zápasy je stále možné v prostorách DEPO 2015!

Plzeň - Nelehká situace s parkováním v okolí Home Monitoring Arény při hokejových zápasech je neustálým tématem mezi policií, městem a klubem.

Klub si je vědom, že zaparkovat u Home Monitoring Arény v Doudlevcích při zápasech plzeňských indiánů je dost často nadlidský výkon.

Fanoušci mají možnost zaparkovat v bývalém depu dopravních podniků v Cukrovarské ulici. Vjezd na parkoviště je z ulice Presslova.

„V současné situaci jsme schopni pro tyto účely poskytnout 140 parkovacích míst za cenu 40,- Kč/ osobní automobil. Bohužel nejsme schopni parkovat autobusy, jelikož se nevytočí u vjezdu na parkoviště z důvodu zaparkovaných aut v okolí vrat. Fanoušci si musí automobil vyzvednout maximálně hodinu po utkání, následně se brána zavírá a nebude možné si auto vyzvednout až následující den,“ sděluje Pavel Kopp, provozní ředitel areálu DEPO 2015.

Parkovné se platí obsluze areálu. V sezóně mají fandové hokeje možnost také využívat MHD zdarma hodinu a půl před a dvě hodiny po každém domácím utkání. Jako jízdenka slouží permanentka, nebo vstupenka na konkrétní zápas.