Zlatí páťáci

Páťáci opanovali další přípravný turnaj!

Plzeň - Před Vánoci brali mladí indiáni zlaté medaile na turnajovém klání v Klatovech, nyní se zaskvěli i v Milevsku.

Informace o turnaji v Klatovech ZDE!

Ve čtvrtek 27. prosince 2018 se páťáci zúčastnili turnaje mladších žáků v Milevsku, kde se utkali s týmy Vimperku, Letňan a domácím Milevskem.

Turnaj se hrál systémem každý s každým na 2x20 minut čistého času a každá dvacetiminutovka se bodovala jako samostatné utkání. Mladí indiáni získali jedenáct bodů z dvanácti možných!


Výsledky zápasů HC Škoda Plzeň na turnaji:

HC Škoda Plzeň - HC Vimperk 6:0 a 4:2
HC Škoda Plzeň - HC Letci Letňany 3:1 a 7:2
HC Škoda Plzeň - HC Milevsko 2010 1:1 a 1:0


"Pro kluky se jednalo o poslední akci v kalendářním roce 2018. Hráli jsme proti týmům, se kterými jsme se v sezóně ještě nepotkali. S Vimperkem a s Letňanami jsme vždy měli jednu polovinu výbornou a jednu trošku "utrápenou", ale s vítězným koncem. V posledním zápase s domácím Milevskem jsme pro první místo v turnaji potřebovali získat alespoň dva body ze čtyř. Po remízové první polovině dokázali kluci v té druhé soupeře přetlačit a výhrou 1:0 mu nadělili vůbec první prohru v sezóně," popisuje trenér František Roubal.


Celkové pořadí:

1. HC Škoda Plzeň
2. HC Milevsko 2010
3. HC Letci Letňany
4. HC Vimperk


Sestava HC Škoda Plzeň

R. Šimánek, Strnad - Dvořák, Švábek, Fiala, Forman, Brož, Kořínek, Spiller, Šulan, Maxa, Pitter, Winter, Šmídl, Chasák, S. Šimánek, Vrábel, Čagánek, Tománek.