Zlatí páťáci

Páťáci ovládli turnaj v Klatovech!

Plzeň - Mladí indiáni odehráli těsně před Štědrým dnem turnaj, který nakonec po velkých bitvách zcela opanovali.

V sobotu 22. prosince 2018 se páťáci zúčastnili turnaje mladších žáků v Klatovech, kde narazili na dva týmy Klatov, Strakonic a Sokolova.

Postupně si poradili s "bílým" týmem Klatov v poměru 4:2 (2:1, 2:1), se Strakonicemi 12:2 (6:1, 6:1), "červeným" týmem Klatov 3:2 (2:0, 1:2) a v posledním utkání si mohli k celkovému vítězství v turnaji dovolit porážku o jeden gól se Sokolovem.

Ten byl tvořen z větší části hráči 6.třídy. Po polovině vedli indiáni 3:1, ale soupeř ve druhé části třemi brankami zápas otočil a vyhrál 4:3. To však modrobílým stačilo a mohli začít slavit celkový triumf!

"Dva dny před Vánocemi jsme měli možnost odehrát turnaj proti vyrovnaným soupeřům. O vyrovnanosti svědčí i fakt, že o našem vítězství nerozhodla ani minitabulka, ale až celkové skóre. Teď si kluci pár dní od hokeje odpočinou a 27. prosince jedeme na další turnaj do Milevska. Tam budeme mít možnost se porovnat s týmy, na které jsme v sezóně ještě nenarazili," popisuje trenér František Roubal.


Celkové pořadí:

1. HC Škoda Plzeň
2. HC Sokolov
3. HC Klatovy - červení
4. HC Klatovy - bílí
5. HC Strakonice


Sestava HC Škoda Plzeň

Strnad, Šimánek - Dvořák, Švábek, Fiala, Forman, Brož, Kořínek, Šulan, Maxa, Chasák, Winter, Šmídl, S. Šimánek, Vrábel, Čagánek, Spiller