Rozpis ČF EHL

Play off Esport hokejové ligy je tady, plzeňský tým ve čtvrtfinále vyzve Mladou Boleslav!

V sobotu 18. dubna odehrají gameři Pavel "Pikej" Kail a Dominik "CzechDomin" Humpál, kteří v Esport hokejové lize (EHL) reprezentují barvy HC Škoda Plzeň, čtvrtfinále play off proti Mladé Boleslavi.

Mladoboleslavští gameři Jindřich "Jifi23" Fencl a Radek "Kumbik" Kumbera dokázali ovládnout základní část EHL, do play off soutěže tak postoupili z prvního místa. Plzeňští hráči se do vyřazovacích bojů prodrali z místa osmého, proto se v nich představí právě proti zástupcům středočeského klubu.

Reprezentanti indiánských barev se v základní části soutěže proti Mladé Boleslavi střetli hned v prvním kole, Středočeši dokázali zvítězit v celkovém poměru 7:4. Dojmy plzeňských hráčů "Pikeje“ a "CzechDomina“ po postupu do play off si můžete přečíst ZDE.

Rozpis zápasů čtvrtfinále

Sobota 18. dubna

13:00 – Jindřich "Jifi23" Fencl vs. Pavel "Pikej" Kail

13:30 – Radek "Kumbik" Kumbera vs. Dominik "CzechDomin" Humpál

14:00 – Oba hráči MBL vs. Oba hráči PLZ

14:30 – Jindřich "Jifi23" Fencl vs. Dominik "CzechDomin" Humpál

15:00 – Radek "Kumbik" Kumbera vs. Pavel "Pikej" Kail

Systém vyřazovacích bojů

Čtvrtfinále play-off Esport hokejové ligy se hraje na tři vítězná utkání. To znamená, že pokud se jeden z týmů dostane v sérii do vedení 3:0 nebo 3:1 na zápasy, zbylé duely se již dohrávat nebudou. Kromě třetího utkání série, ve kterém se představí všichni čtyři hráči najednou, se hrají všechny zápasy hráč versus hráč. V play off se utká osm nejlepších celků, které se společně poperou o finanční odměnu ve výši 150 000 Kč.

Kde čtvrtfinále sledovat?

Play off Esport hokejové ligy lze živě sledovat na Twitch.com/esporthokej nebo O2 TV Sport.