Plzeňská nálož

Plzeňská nálož aneb Sedm utkání během čtyř dní!

Plzeň - Západočeská metropole již léta sbírá úspěchy napříč všemi věkovými kategoriemi, tento týden má fanoušek možno okusit hned sedm různorodých duelů!

A-tým
Indiáni se na svém ledě představí v neděli 22.9.2019 v 16:30, kdy vyzvou Zlín. Modrobílí zatím v obou duelech nevyšli naprázdno, po cenném bodu ze Sparty ukořistili proti Litvínovu tři. Před nedělním soubojem ještě svěřenci kouče Čiháka odcestují na led Mountfieldu.

Více o zápasech  ZDE!

Junioři
Nejstarší mládežnická věková kategorie začala turnaj O Pohár DHL výhrou 3:1 na Českými Budějovicemi, avšak o den později padla s Kladnem 1:4. Poté odcestoval sbor Petra Vojana a Michala Dvořáka do Zlína a Olomouce a vrací se při skóre 6:3 a 4:3 domů s plným bodovým ziskem. Nyní je čeká v LOGSPEED CZ Aréně v pátek 20.9.2019 od 17:00 zápas s Litvínovem a o den později od 13:30 na stejném místě s Chomutovem.
POZOR - AKTUALIZACE! Zápas s Chomutovem se uskuteční až v úterý 24.9.2019 od 16:00. Na vině je rozsáhlá marodka v dresu Pirátů.

Více o zápasech ZDE!

Dorost
Mladé pušky prosvištěly přípravou jako velká voda a podobně si zatím vedou i v extralize. Vstoupily do ní výhrou 6:2 se Spartou, kterou potvrdily v Chomutově 7:0. Tento čtvrtek se představí před svými fanoušky od 17:00 proti Kobře Praha. V sobotu pak vyrážejí do Kladna.

Více o zápasech ZDE!

9. třída a 7. třída
Obě třídy se shodně na úvod sezóny představily dvakrát v Praze. Devítka na ledě Letňan zvítězila 13:0 a poté padla na Spartě 3:4, sedmáci nejprve remizovali 7:7 a následně rovněž ztratili 2:4. Nyní je čeká domácí souboj s Kobrou Praha, startuje se postupně v sobotu od 13:00 na Malé hale.

Více o zápasech  ZDE ZDE!

8. třída a 6. třída
Osmáci se v soutěžním utkání mezi mantinely představili zatím pouze jednou, Třemošnou skolili 5:3. To šesťáci 19:4 a navíc vyhráli ještě v Domažlicích 22:2. Obě mužstva se tento týden jako jediná představí u soupeře, konkrétně v sobotu v Klatovech. 

Více o zápasech ZDE a ZDE!

Akademici
A kdo by po náročném hokejovém týdnu ještě neměl dost, je tu speciální pozvánka! Do soutěže totiž vstupují i Akademici Plzně, kteří v neděli v LOGSPEED CZ Aréně od 19:30 přivítají České Budějovice.