90 let

Plzeňský hokej slaví 90 let! Přijměte pozvání na slavnostní ceremonii před utkáním s Kometou Brno!

Lední hokej v Plzni slaví v letošním roce úctyhodných 90 let. Za těmito devadesáti lety stojí velmi tvrdá práce hráčů, trenérů, funkcionářů, pořadatelů či spolupracovníků klubu.

Rádi bychom všechny fanoušky plzeňského hokeje pozvali na slavnostní utkání s Kometou Brno v pátek 1. února 2019 od 17:30. Domácí hráči odehrají toto utkání v limitované edici retro dresů vyrobené přímo k této příležitosti.

Na tento zápas jsme připravili jedinečný program:

Před vlastním zápasem proběhne autogramiáda legend plzeňského hokeje. Můžete se těšit na slavná jména jako Haber, Kletečka, Bednář, Ebermann,Táflík, Setíkovský, Pata, Kučera a mnoho dalších. Pro účely autogramiády jsme, ve spolupráci a za významné pomoci našich fanoušků, připravili speciální edici podpisových karet.

Autogramiáda proběhne v čase 15:30 až 16:30 a to ve foyeru stadionu na východní straně. Pro vstup bude otevřen pouze vchod „C“ (vlevo od Fanshopu). Vstup na autogramiádu bude umožněn pouze po předložení permanentky, nebo vstupenky na zápas s Kometou 1.2.2019.

V 17:00 proběhne na ledové ploše slavnostní ceremoniál, kdy Martin Straka a Jaroslav Špaček předají legendám plzeňského hokeje Pamětní listya hokejové retro dresy, speciálně vyrobené k výročí 90 let hokeje v Plzni.

Nenechte si ujít tento slavnostní večer plzeňského hokeje, zajistěte si včas vstupenky a přijďte všichni na utkání 1. 2. 2019 s Kometou Brno.

90. let výročí hokeje v Plzni si zaslouží vyprodaný stadion!