Tisková zpráva

Podívej se na video a staň se jedním z nás!

Hráči hokejového klubu HC Plzeň za podpory svého sponzora, společnosti BIOTRONIK, natočili pro své fanoušky nové netradiční video. Jeden a půl minutový spot ukazuje indiánské bojovníky s odvahou v tradičním tee-pee a poté jako hráče v plné výzbroji v hokejové aréně. Soudržnost a touha po vítězství v rámci fair play motivuje nejen hráče, ale i fanoušky.

„Využili jsme našeho poměrně unikátního indiánského znaku HC Plzeň a chtěli jsme vyjádřit soudržnost hráčů a našich fanoušků. Navíc hokej, nebo něco tomu velmi podobného, hráli původně právě severoameričtí Indiáni, podobalo se to lakrosu,“ říká Magdalena Bočková, marketingová ředitelka hokejového klubu HC Škoda Plzeň.



K vidění bude spot před každým domácím zápasem na kostce v Home Monitoring Aréně. Vy ho můžete shlédnout již v neděli večer na Youtube a sociálních sítích klubu.

Samotné natáčení hokejisty velmi bavilo i přes to, že se natáčelo dvě noci od soumraku do rozbřesku! Filmovalo se v areálu plzeňského Westparku a hokejové záběry se natáčely v Home Monitoring Aréně. Ve videu si hlavního náčelníka zahrál Martin Straka, který k tomu uvedl: “Má role náčelníka plyne z toho, že jsem byl dlouhou dobu kapitánem mužstva a teď jsem majitelem klubu, tak asi proto.“