Představení play-off kolekce

Představení play-off kolekce

Nervozita a očekávání vrcholí. Blíží se play off. A přípravu nepodceňuje skutečně nikdo, ani Fanshop.

Na play off nás trenéři z OC Olympia posunuli do první lajny. Náš stánek v nákupním centru stojí od pondělí 11. března na novém místě. Nově ho najdete na centru mezi obchody H&M a Baťa na křídlech.

A to není vše…

Nové místo přináší mnoho novinek. Čím začínáme? Tréninkem střelby, protože trefit se do černého je základ. Pojďte si se svými malými fandy do Olympie vystřelit svoji hokejovou výhru, kterou od nás hned dostanete. A to není všechno. Čeká vás další řada výhod, speciální večerní nákupy i prémiové kousky, které nikde jinde neseženete po celé play-off. Olympia po celý březen i duben ožije hokejem.

Olymp je sídlem bohů. A těm našim můžete na speciální nástěnce, kterou v Olympii instalujeme, nechat vzkazy, které pak předáme našim hráčům do kabiny. Aby věděli, jak jim fandíte a co si přejete. Tak nás sledujte na instagramu i na facebooku a nic podstatného vám stoprocentně neuteče.

Stěhování stánku v Olympii není jedinou novinkou, kterou pro vás máme připravenou. Tou nejzásadnější je prémiová kolekce k letošnímu play off. Těšte se na nová trička, šály, placky, puky i hrnky s plzeňskými motivy. P = Plzeň. P = Play off. P = Pojďme společně za postupem. Tohle je hlavní poselství letošního play off. A prvním místem, kde novou kolekci najdetete, bude 16. března právě stánek v OC Olympie.

A nejen novinky. Ale i osvědčené fláky se vyplatí mít v hledišti při vypjatých zápasech vyřazovacích bojů. Ty nejlepší jsme pro vás připravili za výrazně lepší cenu. Kdo nebude mít dres, jako by v Plzni nebyl. Ne? :) A dresy Václava Nedorosta máme stále za skvělých 990 korun. Co kolekce k devadesátému výročí založení klubu? Za supr cenu dostanete trička, mikiny i šály s plzeňskou devadesátkou. A tím nekončíme. Od 199 korun si budete moci koupit indiánská trička, když stovku přihodíte, pořídíte si plzeňskou kšiltovku a se slevou seženete vše od polštářů, hrnečků, kulichů, šál až po zimní bundy a mikiny.

Ta zajděte. Tenhle březen jsou in plzeňské barvy. Kromě nového místa v Olympii jsme pro vás samozřejmě i u zimáku a také v OC Plaza.