Prodej permanentek

Prodej permanentek běží ve svižném tempu. Děkujeme!

Dnes je to přesně týden, co jsme spustili prodej permanentních vstupenek. Po necelých 48 hodinách jsme na sociálních sítích informovali, že jsme překročili hranici jednoho milionu korun získaných z prodeje. Nyní otevřeně přinášíme zprávy o tom, jak pokračujeme. A máme pozitivní novinky.

Ze statistik vyplývá, že fanoušci v prvním týdnu preferovali nákup na ticketingu přímo u arény. A zajisté uhodnete, o koho je v Premium variantě největší zájem - ano, pořád vede Martin Straka!

Děkujeme vám i za skvělý zájem, který je v porovnání s loňským rokem a stejným sledovaným obdobím vyšší o 27 %! Vzhledem k navýšení cen a výrazně vyššímu zájmu o Premium variantu permanentní vstupenky jsou tržby dokonce vyšší o téměř 60 %. (Čísla nezahrnují prodeje realizované přes faktury pro firmy, a vypovídají tedy jen čistě o zájmu fanoušků, kteří si našli čas a cestu zajít za námi do ticketingu.)

A poslední číslo na závěr. Tržby jsou momentálně více než 3 milióny Kč. 

K tomu můžeme říct jen jediné. Děkujeme! Vašeho zájmu, vaší přízně a podpory si nesmírně vážíme a je pro nás motivací do další práce, stejně jako závazkem vůči VÁM.

Kompletní info k prodeji permic naleznete zde!