Prodejní středa

Prodej permanentek jede, ve fanshopu prodávali trenéři Čihák a Pejchar

Plzeň - Prodej permanentek na následující hokejovou sezonu je v plném proudu. Ve středu 30. května prodávali ve fanshopu trenéři, za pult se postavili Ladislav Čihák a kouč brankářů Rudolf Pejchar.

Nálada ve fanshopu byla výborná. „Já jsem si to tady moc užil. Lidé chtějí vědět hodně informací, člověk si pokecá. Je to pro mě zase něco jiného,“ usmíval se za pultem trenér Ladislav Čihák.

Za Rudou Pejcharem přišlo do fanshopu i hodně kamarádů. „My jsme tak vyrůstali pospolu,“ svěřil se Marek Tupý z Plzně, který přišel se šestiletým synem Danielem pro permanentku. Na hokej chodí Marek už 18 let. „Z toho už asi šestnáctý rok mám permanentku. Nechtěl jsem s koupí moc otálet. A když jsem se dozvěděl, že tu bude Ruda Pejchar, tak jsem si pro ní zašel dneska,“ dodal Marek. Na hokej už se těší také jeho syn. „Těším se, budu sedět s taťkou tady,“ ukazuje Daniel na plánku své místo. Z fanshopu malý fanoušek nakonec odchází ještě s trikem Milana Gulaše a suvenýrem do auta.

Od Rudy Pejchara si přišel koupit permanentku i další fanoušek. „Já na hokej chodím už od roku 1978, už takových 18 let mám permanentku na to samé místo. Váhal jsem mezi Klasikem a Premium, ale věřím, že Vlasy vytáhne eso z rukávu, takže budeme mít nějakou posilu,“ říká Karel Motejzlík z Plzně, který si kromě permanentky pravidelně kupuje i členství v programu Indian Patriot.

Během odpoledne se dveře fanshopu nezavřely. Kupovaly se permanentky i další suvenýry. Trenéři si odpoledne opravdu užili. „Bylo to tady fakt super. Přišli kamarádi, naučil jsem se trochu ovládat počítač a peníze. Opravdu to bylo příjemné,“ usmíval se dobře naladěný kouč brankářů Ruda Pejchar.

Prodej permanentek s hráči i trenéry bude pokračovat. Další středu se za pult postaví Jarda Špaček, Tomáš Vlasák a Michal Dvořák. Prodejní středy se konají vždy v čase od 15 do 17 hodin.

středa 6. 6. – Jaroslav Špaček, Tomáš Vlasák a Michal Dvořák

středa 13. 6. – Jiří Hanzlík a David Kvasnička

středa 20. 6. – Michal Moravčík a David Sklenička

středa 27. 6. – David Stach a Miroslav Indrák

FOTOGALERIE ZDE!