Permanentky v prodeji

Prodej permanentek pro novou sezónu odstartoval

Tři, dva, jedna, startujeme! Dámy a pánové, právě odstartoval prodej permanentních vstupenek, a to pouze online! Jakmile se situace v České republice ještě zlepší, otevřou se dveře i kanceláře ticketingu.

„Za sebe i celé vedení klubu bych moc chtěl poděkovat loňským i budoucím permanentkářům. Jsme rádi, že věří našemu klubu, že mu fandí a přejí jen to nejlepší, což koupí sezónní vstupenky dokazují. Jejich finanční podpora v dnešní době, která je velice nejistá, je pro nás o to cennější. Takže ještě jednou, obrovské díky!" říká Martin Straka, generální manažer a majitel HC Škoda Plzeň.

Zopakujme si to nejdůležitější

Odkaz na online prodej zde!

Fanouškům je k dispozici online a telefonní podpora při nakupování, a to ve všední dny od 9:00 do 16:00 na telefonním čísle +420 734 391 723.

S tímto speciálním opatřením se pojí dvě důležité informace:

  • Chceme fanoušky ujistit, že plastikové karty budou vydávány s největším možným předstihem, tak aby všichni permanentkáři měli dostatek času na vyzvednutí své permanentky.
  • V případě, že by Tipsport extraliga nebyla pro sezónu 2020/21 zahájena, klub garantuje všem permanentkářům navrácení peněz v plné výši, v případě předčasného ukončení základní části, pak poměrné části ceny.

Kompletní informace k prodeji permanentek, které byly zveřejněny 30. dubna, naleznete zde! Dočtete se, jaké typy permanentních vstupenek nabízíme, jaké jsou jejich ceny a výhody.

Statistiky z loňského roku

Pro váš přehled a jako možný návod, zda se permanentní vstupenka opravdu vyplatí, přinášíme statistický přehled, jak byly jednotlivé sektory obsazené permanentkami vs. jednotlivými vstupenkami.

Souhrnně – 64 % sedaček bylo v loňském roce v držení permanentkářů, a tedy pouze 36 % míst bylo k dispozici ve formě jednotlivých vstupenek. Zajímavá je také statistika, že pouze 14 % míst k stání bylo prodáno formou permanentní vstupenky a zbytek pak jako jednotlivé vstupenky.

Ze zveřejněných statistik jasně vyplývá, že pro permanentkáře jsou nejatraktivnější sektory 212 a 213, v těsném závěsu pak sektory 114 a 202. Nad 90% obsazeností permanentkami je celkem 7 sektorů, nad 75% obsazeností 10 sektorů. Pokud tedy tyto sektory patří mezi vaše oblíbené, doporučujeme nákup sezónní vstupenky, abyste se na svá oblíbená místa dostali.