TRÉNUJ JAKO INDIÁN

Projekt „Trénuj jako indián“ je mezi studenty velmi oblíbený

Plzeň - Z hodiny angličtiny rovnou na trénink a z tréninku do školy na tělocvik, to je běžný mimozápasový den hokejových indiánů.

Nick Jones a Conor Allen si před tréninkem opět hned první vyučovací hodinu vyzkoušeli role učitelů.

Tentokrát se studenty Střední průmyslové školy elektrotechnické řešili mimo jiné rozdíly mezi vzdělávacím a zdravotním systémem u nás a v Americe. Co mají rádi k jídlu, jestli mají v Plzni nějaký problém, jak jim kdo rozumí a proč si pro své působení vybrali právě Plzeň.

Došlo i na zajímavou diskuzi o kvalitě rozhodčích v extralize.

Studenti byli opět velmi zaujatí, pozorní, spokojení a jejich angličtina na velmi dobré úrovni. Na čemž se shodli oba američtí obránci toho času učitelé anglického jazyka.

Odpoledne hned po tréninku se do tělocvičny vrhli Vojta Němec a Denis Kindl, prověřit fyzičku studentů 3.F oboru informační technologie. Připravili jim tentokrát hlavně týmové soutěže. Atmosféra, bojovnost a týmová spolupráce mezi studenty byla perfektní.

„Kluci se výborně zapojili a je krásné vidět je, jak hrají s nadšením, snad jim to vydrží i do dalších hodin, kdy tu nebudeme mít indiány,“ usmívá se Pavel Anderle, učitel tělesné výchovy na SPŠE v Plzni.

FOTOGALERIE ZDE!