Sedmáci v Ostravě

Sedmáci skvěle reprezentovali v Ostravě!

Plzeň - Mladí indiáni završili sezónu dvěma turnaji. Nejprve ovládli domácí Memoriál Milana Kajkla, nyní se představili v Ostravě.

Mladé pušky se v turnajovém klání Bauer Series Steel City Showcase Ostrava popasovaly v základní skupině pouze s výběrovými celky. Prvním soupeřem byl výběr Slovenska (Slovakia Kings), který hrál i v reprezentačních dresech. Západočeši se však nezalekli a v systému hraném na dvě poloviny uspěli 6:2 (3:2, 3:0). Toto mužstvo se nakonec probojovalo do finále. 

Dalším soupeřem byl výběr Maďarska (Hungary Talents). I s ním si modrobílí poradili, když zvítězili 4:2, přestože v polovině ztráceli - 1:2, 3:0. 

Úspěšný první hrací den byl tedy dovršen, ovšem druhý na indiány čekal. A jako první v něm čekal český výběr (Czech Knights). Jediná porážka v turnaji, po dvou těsných polovinách 1:2, celkově tedy 2:4. Toto mužstvo celé klání nakonec i vyhrálo.

Plzeň následně ještě nastoupila proti výběru severní Moravy (DM Select). Po první polovině vedla 2:0, nakonec zvítězila 2:1. Ani to však nestačilo na postup do semifinále, o kvalifikaci mezi nejlepší čtyři nakonec totiž místo zápasů rozhodovaly dané poloviny zápasů. I tak se mladí indiáni opět předvedli ve skvělém světle.  


Hodnocení trenéra Pavla Vostřáka

Jsem rád, že si kluci mohli zahrát velice kvalitní zápasy a že v nich ukázali, že patří ve svém ročníku k nejlepším. Nejvíc mě potěšilo hodnocení ostatních trenérů za předváděnou hru.

Sestava

Hnízdil - Štulc, Holubec, Babinec, Tolar, Malý - Hofrajtr, Benák, Makovec - Komínek, Jiříček, Grosskopf - Kuneš, Kačena, Pittr.