Reprezentace U18

Širší výběr odlétá do dějiště MS U18, nechybí tři Plzeňáci!

Plzeň - Týdny příprav jsou u konce, světový šampionát hráčů do osmnácti let se uskuteční 26. dubna – 6. května 2021 v texaských městech Frisco a Plano.

Reprezentace U18
Do USA odcestuje v výprava v pondělí 19. dubna, součástí budou i indiáni Davidové Špaček s Jiříčkem a Marcel Marcel. Po přípravném utkání se Švýcarskem je již čeká základní skupina mistrovství světa, postupně se popasují s Německem, Finskem, USA a Ruskem.

Manažer týmu: Studnička Petr
Hlavní trenér: Petr Jakub
Asistent trenéra: Martinec Tomáš
Asistent trenéra: Skuhrovec Radim
Trenér brankářů: Fürbacher Václav
Videotrenér: Benjamin Sequens
Lékař: MUDr. Jan Jandejsek
Fyzioterapeut: Charvát Robert
Kustodi: Jan Vejvoda a Pečinka Martin

Nominace

Brankáři: Oliver Šatný (Mladá Boleslav), Tomáš Suchánek (Třinec), Patrik Hamrla (Karlovy Vary).

Obránci: Jakub Šedivý (Liberec), David Jiříček (Plzeň), Matěj Pinkas (Hradec Králové), Jiří Ticháček (Rytíři Kladno), David Špaček (Litoměřice), Stanislav Svozil (Kometa Brno), Tomáš Hamara (Tappara Tampere, Finsko), David Moravec (Mladá Boleslav).

Útočníci: Marcel Marcel (Plzeň), Jakub Brabenec (Kometa Brno), Martin Ryšavý (Vítkovice), Jiří Kulich, Dominik Rymon (oba Karlovy Vary), Šimon Slavíček (Slavia Praha), Matouš Menšík (Jihlava), Jakub Altrichter (Šumperk), Šimon Marha (Ambri-Piotta, Švýcarsko), Jaroslav Chmelař (Jokerit Helsinky, Finsko), Jakub Kos (Ilves Tampere, Finsko), Petr Moravec, Lukáš Pajer, David Skuhrovec, Matyáš Šapovaliv (všichni Litoměřice), Gabriel Szturc (Mladá Boleslav).