Křest nového kalendáře

Slavnostní křest nového kalendáře HC Škoda Plzeň!

Vážení fanoušci, rádi bychom vás pozvali na slavnostní křest nového hokejového kalendáře HC Škoda Plzeň. Křest se bude konat v obchodním centru Olympia Plzeň 21.11.2018 od 17:00 u hlavního vchodu a bude doprovázen autogramiádou hráčů A-týmu.

Kalendář bude k zakoupení přímo na místě.

Tento kalendář je poděkováním fanynkám a fanouškům HC Škoda Plzeň za dlouhodobou přízeň. Děkujeme i hráčům a celému realizačnímu týmu za příkladnou reprezentaci a skvělou spolupráci.

Vážíme si každého, kdo se podílí na typické plzeňské hokejové atmosféře. Také proto se v letošním kalendáři hráči představují v rolích těch, bez nichž by hokej v Plzni nebyl takový, jaký je.

Hokejovou partu na stránkách kalendáře zastupují Roman Vráblík (leden), Milan Gulaš (únor), Vojtěch Němec (březen), Ondřej Kratěna (duben), Jaroslav Kracík (květen), Lukáš Pulpán (červen), Peter Čerešňák (červenec), Dominik Frodl (srpen), Václav Nedorost (září), Petr Straka (říjen), Jakub Kindl, Denis Kindl (listopad) a Miroslav Indrák (prosinec). Rok má jen 12 měsíců, a tak se Matyáš Kantner, Dmitri Miltchakov, David Stach, Conor Allen, Kristián Kolář, Nick Jones, Jan Eberle, Petr Kodýtek, Lukáš Kaňák a Miroslav Preisinger prezentují na šťastné 13. straně kalendáře.

Speciální díky patří všem partnerům klubu.

Pro HC Škoda kalendář s radostí fotografoval Filip Komorous.