MARCCRAB

Společnost MARCCRAB je i nadále partnerem plzeňského hokeje!

Plzeň - Profesionál v gastronomii, který realizoval stovky velkých projektů gastrotechnologií pro jídelny i známé restaurace po celé České republice a je úctyhodných 24 let na trhu, se stává partnerem plzeňských hokejistů i pro sezónu 2018/2019.

Společnost MARCCRAB nabízí vše od spotřebního zboží po nejrůznější technologie, montáže, servisy a rozvoz zboží.

HC Škoda Plzeň má tak dalšího stabilního partnera i pro nadcházející sezonu.

„Jsme velmi rádi, že společnost MARCCRAB je už stálým partnerem plzeňského hokeje, dokazuje to, že spolupráce funguje. Navíc spojení s profesionály nás vždy těší. Každého partnera, který má zájem podporovat plzeňský hokej, si velmi vážíme,“ řekl ředitel klubu Emil Kristek.

Při podpisu smlouvy s novým partnerem byl přítomen i generální manažer klubu HC Škoda Plzeň Martin Straka. „Bez takových lidí by hokej na této úrovni nemohl existovat. Otázka zajišťování financí je čím dál tím složitější a tato spolupráce pro nás moc znamená,“ uvádí generální manažer klubu.

„Rádi spojujeme svoje jméno s klubem, který patří stabilně k absolutní špičce českého hokeje, přestože tu zdaleka nejsou takové rozpočty jako v jiných klubech. Jsme partneři klubu už pátým rokem, děláme to rádi a práce Martina Straky a celého klubu je nám blízká,“ doplňuje za společnost MARCCRAB majitel Josef Ryba.