Spolupráce: ZINZINO

Švédská společnost Zinzino prodloužila spolupráci S HC Škoda Plzeň

Zinzino přináší do České republiky unikátní produkty, které svým působením ovlivňují zdraví buněk v lidském těle a tím i zdraví celého těla. Vše je doplněno jednoduchým domácím krevním testem, který prozradí, v jakém stavu je váš organizmus a který vyhodnocuje laboratoř v Norsku. Je to první test svého druhu v ČR.

„Jsme moc rádi, že se nám podařilo prodloužit spolupráci se společností Zinzino. Od loňského roku junioři i hráči A týmu užívají produkty pravidelně a jejich zdraví a odolnost se i díky tomu zlepšuje,“ pochvaluje si kondiční trenér HC Škoda Plzeň Jan Snopek.

Užívání produktů ZINZINO je přínosem pro sportovce v oblasti posílení imunity, rychlejší regenerace těla a zlepšení fyzické kondice. Zároveň ZINZINO může pomoci řešit řadu zdravotních problémů a celkově posílit organismus. A to vše čistě přírodními produkty bez chemie.

Zinzino je společnost, která byla založena 2005 ve Švédsku a postupně se začíná rozšiřovat do celého světa. Partnerství s HČ Škoda Plzeň navázala v loňské sezóně a po úspěšné roční spolupráci se obě strany dohodly na prodloužení pro následující ročník.