Hvězdy hvězdičkám

V HM Aréně se uskuteční Benefiční utkání Hvězdy hvězdičkám!

Plzeň - V neděli se 17.4.2016 se v HM Aréně od 13.00 hodin uskuteční akce Hvězdy hvězdičkám. Prodej vstupenek běží ve fanshopu a na prodejních místech Ticketportal!

Odpoledne v HM Aréně bude ve znamení benefičního utkání NF Šťastná hvězda v čele s Martinem Strakou. vs. Hokejový tým plný hvězd. Ale těšit se můžete na daleko více! Budou probíhat soutěže, uskuteční se autogramiáda, ale i dražba olympijského drestu Tomáše Plekance ze Soči. Navíc budete mít možnost si prohlédnout sportovní vozy.

Část výtěžku bude rozdělena mezi hvězdičky NF Šťastná hvězda a dětskou onkologii v Plzni. Věnujeme vstupenky dětem z dětských domovů v Plzni. Prodej vstupenek je možný přes ticketportal a nebo přímo na v HM Aréně, cena činí devadesát korun, děti do pěti let mají vstup zdarma.

Účast zatím přislíbili: Martin Straka, Roman Šebrle, Jan Platil, DJ UWA, Martin Málek, Bedřich Ščerban, Dan Dobiáš, Marek Ztracený, Luboš Rytych, Posmyk O, Posmyk M, Limport, Buben, Vorel, Jiří Dobrovolný, Viktor Ujčík, Tomáš Kucharčík, Radek Smoleňák, Martin Altrichter, Etiene Bláha, Tomáš Vlasák, Petr Kořínek, Ryan Hollweg, Robert Fucsík.

Doprovodný program

Moderuje: Lucie Sinková, Jiří Hejlík

- 13.00 - soutěže s maskotem hvězdičkou

- 13.00 - DIAMOND RACE - prohlídka a možnost svezení ve sportovních autech

- 13.30 - autogramiáda

- 15.00 - benefiční zápas

- během přestávek hokeje vystoupí Jiřina Anna Jandová, Petra Hapková