VTM U12

Výběr Plzeňského kraje v čele s indiány ovládl v rámci VTM i turnaj v Praze!

Krajský výběr ročníku 2006 – U12

Koncem února ovládli mladí šikulové domácí turnaj, když v derby Plzeňští skolili Karlovarský kraj 4:2, ve finále zase Jihočeský kraj 5:4. A mašina se nezastavila ani v našem hlavním městě, kde modrobílí po výsledku 11:2 vyprovodili z ledu Liberecký kraj a 7:3 Prahu.

"Musím říct, že turnaj nám vyšel perfektně a úspěšně jsme tím navázali na předchozí domácí triumf. Uspěli jsme v konkurenci Libereckého kraje a hlavního města Prahy. Kluci makali od první až do poslední minuty. Byla na nich vidět chuť a radost ze hry, což mě těší. Byl to letos poslední turnaj v rámci projektu Výchova talentované mládeže a nemohlo to pro nás skončit lépe. Chtěl bych klukům poděkovat za předvedené výkony a dobré reprezentování Plzeňského kraje," hodnotil představení svých svěřenců Tomáš Pejchar.

Celkové pořadí

1.místo - Plzeňský kraj 
2.místo - Hlavní město Praha 
3.místo - Liberecký kraj 

TRENÉŘI MUŽSTVA: Tomáš Pejchar, Vladimír Bednář. Vedoucí mužstva Evžen Sochorec.


Nominace

Brankáři: Ebenstreit Adam (HC Třemošná), Mařík Matyáš (HC Plzeň 1929).

Obránci: Hnát Jakub, Prošek Hynek (HC Třemošná), Tolar Vojtěch, Štulc David, Holubec Tomáš, Babinec Štěpán (HC Plzeň 1929).

Útočníci: Beran Matyáš, Matějka Jiří (HC Třemošná), Hofrajtr Aleš, Jiříček Adam, Čech Lukáš, Benák Adam, Kačena Jakub, Grosskopf David (HC Plzeň 1929), Pittr Tomáš (HC Tachov).