Aukce dresů European Trophy

Akce originální plzeňských dresů z European Trophy i nadále běží!

Jak klub avizoval při průběhu první letošní aukce, na řadu přichází další dražba originálních hraných dresů HC Škoda Plzeň.

Příznivci indiánů si v nové aukci mohou vydražit další unikátní suvenýry! V tomto případě se jedná o originální dresy HC Škoda Plzeň, ve kterých hráči za klub bojovali v sezónách 2012/13 a 2013/14 v mezinárodní soutěži European Trophy. Fanoušci mají opět možnost vydražit si celou řadu skvělých kousků do sbírky, v aukci nebudou chybět například dresy Ondřeje Kratěny, Nicholase Johnsona, Adama Svobody, Marka Mazance nebo Jiřího Hanzlíka. Těšit se můžete i na další jména, výběr je opět široký, dražitelům jsou k dispozici jak světlé, tak i tmavé sady dresů. Jmenovky jsou přešité, dresy jsou proto i ideálním dárkem k narozeninám. Na přání je možné nechat přešité jmenovky odšít a dres bude v původním stavu.

Aukce dresů z European Trophy byla o týden prodloužena, ukončena tak bude v neděli 21. března 2021 ve 20 hodin. Příznivcům je opět k dispozici rovněž možnost KOUPIT TEĎ, v takovémto případě velkého zájmu o dres ho fanoušek v dražbě získá ihned, k majiteli je následně odeslán do 5 pracovních dnů.

Po vydražení dresů obdrží jejich noví majitelé navíc certifikát pravosti podepsaný Martinem Strakou.

DRESY MŮŽETE DRAŽIT ZDE!