LOGSPEED CZ Aréna

Zimní stadion ponese název LOGSPEED CZ Aréna

Plzeňský hokejový stánek ponese od nové sezóny hrdě jméno LOGSPEED CZ Aréna. Na dnešní tiskové konferenci to oficiálně oznámil generální manažer HC Škoda Plzeň Martin Straka a jednatelka společnosti LOGSPEED CZ Romana Assadová.

Spolupráce je prozatím na pět let a Romana Assadová uvedla, že byla podepsána na 15 miliónů Kč. Hala se novým názvem bude pyšnit již zítra při prvním zápase nové sezóny Ligy mistrů.

Zaznělo na tiskové konferenci:

Romana Assadová (jednatelka Logspeed CZ): Dohodli jsme se na novém názvu arény – Logspeed CZ Aréna. S Martinem rádi spolupracujeme, snažíme se hokeji přinést štěstí, domnívám se, že by měla plzeňský hokej podporovat česká firma. Společnost bude partnerem klubu také během Champions Hockey League. Pokud se bude oběma stranám velice dařit jako momentálně i v dalších letech, budeme určitě jednat o prodloužení spolupráce.

Martin Straka (majitel a GM HC Škoda Plzeň): Velice si vážím, že se nám konečně podařilo pro halu sehnat tak významného partnera. Jde o pětiletou spolupráci se společností Logspeed CZ, jedná se o velkou sumu do naší kasy, ne každý den se taková spolupráce povede. Osobně se mi velice ulevilo, že máme dlouhodobou podporu od velice silného partnera.