Zinzino

Zinzino již užívají indiáni, nyní mohou i fanoušci!

Plzeň - Hokejisté A-týmů užívají už od počátku sezony produkty Zinzino. Nyní švédská společnost Zinzino, partner HC Škoda Plzeň, připravila speciální nabídku i pro fanoušky hokeje. „Vybraní jedinci mohou získat testování a produkty Zinzino zcela zdarma,“ uvedl zástupce společnosti Zinzino pro ČR Tomáš Brožek.

Fanoušci se již mohli registrovat u stánku společnost Zinzino v neděli při utkání s Třincem. Podle Tomáše Brožka byl velký zájem hlavně o informace o produktech. „Protože ne každý mohl být na utkání, udělali jsme registraci ještě online, a to na adrese https://www.zinzinoczech.cz/hcskoda Pokud tedy máte zájem, registrujte se do středy 6. března do půlnoci,“ dodává Tomáš Brožek. Společnost pak vybere celkem tři fanoušky, kteří získají testování a užívání produktů Zinzino zcela zdarma.

Zinzino, to jsou unikátní produkty, které díky svému složení* ovlivňují zdraví buněk v lidském těle a tím i zdraví celého těla. Vše je doplněno jednoduchým domácím krevním testem, který prozradí, v jakém stavu je váš organismus.

„Celý hokejový A-tým a juniorský tým prošel těmito testy a již od konce července užívá produkty Zinzino každý den. Postupně budeme mít druhé testy i kompletní vyhodnocení u jednotlivých hráčů. Zlepšení kondice a lepší imunita je už ale patrná,“ uvádí Tomáš Brožek.

*Dle tvrzení EFSA Omega 3 a vitamín D pozitivně ovlivňují zdravé kosti a zuby, posilují imunitu, jsou nezbytné pro normální funkci svalů, přispívají k normální absorpci vápníku a fosforu, hrají důležitou roli v procesu dělení buněk. Pozitivní účinky na normální vývoj srdce dosáhnete denním příjmem 250 mg EPA/DHA. Pozitivní účinky na normální vývoj mozku a zraku dosáhnete denním příjmem 250 mg DHA. Pozitivní účinky na imunitní systém, normální vývoj kostí, zubů a svalů dosáhnete denním příjmem 100% DDD vitamínu D.