Z9: SLA - PLZ 6:8

Na devaťáky nestačí ani vedení 5:0!

Bojovnost pravých indiánů prokázali na turnaji na Slavii deváťáci proti domácímu výběru, v cestě za vítězstvím je nezastavilo ani vedení 5:0 soupeře!

HC Slavia Praha - HC Škoda Plzeň

6:8
5:4, 1:2, 0:2

Průběh utkání: 5:0, 5:5, 6:5, 6:8.

vyloučení
3:6
Využití
0:1
V Oslabení
0:0
Diváci
45

HC Slavia Praha

Poletín (Nováková) - Pšenička, Lorenz (A), Derka, Marek, Labuzík, Rachůnek, Bauer - Kubalík, Šámal, Tichý, Matějovský, Poletín (C), Vágner, Kucharčík, Grebeníček, Prichoďko, Šturc.

HC Škoda Plzeň

Prantner (8. Pavlis) - Bárek, Brož, Dyk, Hodaň, Černý, Kubinec, Martinů, Trachta, Úbl, Fousek, Smolek, Lučan, Kocek, Křepel, Benák, Pelikán.

Statistiky nejsou k dispozici.

Ohlasy trenérů

Tomáš Pejchar (HC Škoda Plzeň): „Před utkáním jsme si říkali, že bude důležité dobře vstoupit do zápasu. Efekt se minul účinkem a prvních 10 minut jsme tam byli jako namalovaní. Vzali jsme timeout, vyměnili brankáře, kterého jsme v tom nechali vykoupat a absolutně mu nepomohli a klukům důrazně vysvětlili, že takhle to dále nepůjde. Po zbytek utkání to byl úplně jiný obraz hry. Z 0:5 jsme utkání otočili na konečných 6:8. Klukům patří obdiv, že utkání nevzdali a i za velmi nepříznivého stavu duel dokázali přetavit v náš prospěch. Dokázali si, že tvrdou a poctivou prací se dá hrát s každým soupeřem a poprvé ve své kategorii porazili Slavii. Utkání mělo vysoké parametry, emoce, tvrdost a góly. Takové zápasy mají smysl a kluky posouvají v jejich hokejovém růstu.