Z9: PIW - PLZ 5:3

Deváťáci smolně zapisují první nezdar v sezóně

Mladí indiáni nakročili do druhé poloviny základní skupiny, po třech výhrách v řadě dnes i přes dobrý vstup do utkání padli.

HC Pilsen Wolves - HC Škoda Plzeň

5:3
1:2, 2:1, 2:0

Průběh utkání: 0:2, 3:2, 3:3, 5:3.

Rozhodčí: Sýkora - Uhlík, Deja.

vyloučení
7:1
Využití
1:0
V Oslabení
0:0
Diváci
80

HC Pilsen Wolves

T. Makarius (M. Pastuszek) - D. Korecký, T. Čermák, B. Reisnecker - Š. Račinský, A. Theodore (C), M. Vostracký, S. Ravnik, I. Popovych, M. Maršálek, L. Kočárek, V. Naumenko, J. Jäger, O. Malíček, J. Trefný.

HC Škoda Plzeň

F. Šátava (R. Šimánek) - M. Šulan, J. Matějka, Š. Brož, M. Fiala, F. Hanzlík, J. Kamas - Š. Stejskal, Š. Sokol, J. Chasák, J. Bartuška, J. Maxa (C), M. Tománek, V. Pitter, Š. Bělík, E. Matoušek, J. Fodor.

Statistiky nejsou k dispozici.

Ohlasy trenérů

Tomáš Pejchar (HC Škoda Plzeň): „V první řadě super zápas z obou stran. Nás prohra dneska hodně mrzí. Dostali jsme se do vedení 2:0 a místo toho, abychom dohráli třetinu bez inkasované branky, tak namažeme soupeři na jasný gól. Ve druhé části jsme měli velkou příležitost opět odskočit na rozdíl dvou branek a místo toho známé nedáš - dostaneš a bylo srovnáno. Na třetí gól jsme ještě dokázali bleskově reagovat, na čtvrtý už bohužel ne... Dnes nás srazili do kolen velké individuální chyby... Nezbývá nám nic jiného, než hodit zápas za hlavu a přichystat se na nedělní souboj s Kladnem. Teď už není kam couvnout a zápas musíme zvládnout.“