z9: plz - ceb 3:7

Deváťáci poprvé v nadstavbě padli

Mladí indiáni chtěli dnes proti Motoru navázat na skvělou bilanci v nadstavbě, doposud totiž v předchozích pěti duelech neztratili ani bod!

HC Škoda Plzeň - Banes Motor České Budějovice

3:7
1:3, 1:3, 1:1

Průběh utkání: 1:1, 1:3, 2:3, 2:7, 3:7.

Rozhodčí: Turhobr - Moravec, Uhlík.

vyloučení
6:5
Využití
2:3
V Oslabení
0:0
Diváci
74

HC Škoda Plzeň

F. Šátava (R. Šimánek) - J. Kamas, M. Šulan, D. Dvořák, M. Fiala, F. Hanzlík, Š. Brož - Š. Sokol, J. Chasák, J. Bartuška, J. Maxa (C), S. Šimánek, M. Tománek, V. Pitter, Š. Bělík, J. Fodor, Š. Stejskal.

Banes Motor České Budějovice

V. Jelínek (M. Švarc) - T. Jiřík, M. Král, J. Smejkal, O. Hejda, J. Smolena, J. Šrámek - N. Mařík, F. Čečetka, M. Schmied, P. Interholc, J. Novotný (C), T. Pýcha, D. Fleischman, T. Hřebejk, A. Velek, M. Hečko.

Statistiky nejsou k dispozici.

Ohlasy trenérů

Tomáš Pejchar (HC Škoda Plzeň): „Dnes to nebyl úplně náš den. Kluci si asi mysleli, že se dneska soupeř porazí sám. Chyběla nám kvalita na kotouči a v zakončení. Sice jsme měli příležitosti držet se soupeřem výsledkově krok, ale buď jsme neproměnili jasné šance a nebo se sami potopili hloupými fauly. Doufám, že kluci spadnou nohama na zem a již takové lehkovážné utkání nepředvedou. Na druhou stranu dnes hrál soupeř velice dobře. Gratulujeme mu k zaslouženému vítězství.“