Z9: PLZ - CEB 5:5

Deváťáci v přípravě smazali čtyřbrankové manko!

Plzeň - Mladé pušky sehrály v rámci přípravy bláznivý zápas, ve kterém dokázali doslova utéct hrobníkovi z lopaty.

HC Škoda Plzeň - Banes Motor České Budějovice

5:5
1:1, 0:4, 4:0

Průběh utkání: 1:0, 1:5, 5:5.

vyloučení
2:3
Využití
1:0
V Oslabení
0:0
Diváci
hráno bez

HC Škoda Plzeň

Mařík (Sedláček) - Babinec, Štulc, Holubec, Skala, Malý, Pelcr- Živný, Hofrajtr, Makovec, Benák, Jiříček, Kačena, Pitter.

Banes Motor České Budějovice

Schachfrl (30. Pytel) - Šíma, Gřegořek, Ževl, Aulický, Kubík, Lukáš - Humrník, Drančák, Postl, Hoch, Falta, Kubižna, Stöhr, Stech, Palán, Petrásek. 

Statistiky nejsou k dispozici.

Ohlasy trenérů

Tomáš Pejchar (HC Škoda Plzeň): „Dnešní zápas mi opět hodně ukázal. Stále je na čem pracovat. Duel máme natočený a hned na začátku týdne uděláme video a řekneme si, co musíme zlepšit v naší hře. Soupeři povětšinou jsou a budou fyzicky vyspělejší než my, a proto musíme hrát rychlý, přesný a chytrý hokej. Po výsledkově katastrofální druhé třetině jsme si k tomu řekli pár slov a jsem rád, že kluci si to vzali k srdci a na ledě nechali všechno. Nakonec jsme ještě sahali po vítězství, ale početní výhodu v závěru utkání jsme bohužel nezužitkovali. Každopádně pochvala za morální sílu zápas chtít vyhrát! A v neposlední řadě bych chtěl pochválit našeho obránce Davida Štulce, který odvolal faul na svou osobu - skvělé gesto fair - play!“